Karavezir İlkokulu
FATİH MAH. TAHİR ŞENEL SK. KARAVEZIR ILKOKULU BLOK NO 6 GÜLŞEHİR / NEVŞEHİR

VİZYON

Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

2008 – 2009 öğretim yılında 20 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır. 2009-2010 öğretim yılında 22 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır 2010-2011 öğretim yılında 17 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır 2011-2012 öğretim yılında 16 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır

08.40 15.00

DOĞAL GAZ

Okulumuz Nevşehir Caddesi üzerinde ve ilimize 15 Km Uzaklıktadır.