Okulumuz Hakkında

Fatih Mahallesi Nevşehir Caddesi Tahir Şenel Sokak No14 Gülşehir/Nevşehir
 Fotoğrafı

VİZYON

Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

2008 – 2009 öğretim yılında 20 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır. 2009-2010 öğretim yılında 22 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır 2010-2011 öğretim yılında 17 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır 2011-2012 öğretim yılında 16 Öğrenci sınavla öğrenci alan liseleri kazanmıştır

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Nevşehir Caddesi üzerinde ve ilimize 15 Km Uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taban-Tavan Puan Bilgileri